Bedrijf toevoegen | Adverteren

Goedbedrijf.com

GB-Waardering

Eén van de grootste problemen die kunnen ontstaan in hout zijn houtrot en schimmels. Hout dat eenmaal aangetast is hierdoor, zal verwijderd moeten worden. Als de schade heel groot is, moeten zelfs hele kozijnen vervangen worden.

U wilt dit natuurlijk graag vermijden. Alle houten kozijnen vervangen is een kostbare operatie. U kunt overgaan op kunststof kozijnen, maar die ogen wel minder mooi. De verkopers ervan zeggen wel dat ze niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn, maar het woord ‘echt’ in dit verhaal zegt het al. Zeker bij een mooi oud pand is het verschil tussen een goed geschilderd houten kozijn of één van kunststof duidelijk te zien.

Gelukkig is er een manier om dit probleem te voorkomen.

De beste preventie van houtrot

Houtrot ontstaat door schimmelvorming, en schimmelvorming ontstaat weer door langdurige vochtigheid. De beste manier om te zorgen dat het vocht niet in uw hout trekt, is zorgen dat het op tijd geschilderd wordt. Er is geen betere bescherming tegen vocht dan verf. De beste preventiemethode tegen schimmelvorming, is het hout regelmatig inspecteren, schoonmaken, repareren waar nodig, en een nieuwe verflaag aanbrengen. Zo voorkomt u dat schimmelvorming zich omzet in houtrot. In de meeste gevallen zult u de schimmelvorming zelf ook voorkomen.

Nu kunt u dit secure werk zelf doen, maar u kunt natuurlijk ook de vakschilder inschakelen.

De vakschilder

De vakschilder weet als geen ander wanneer hij hout moet inspecteren en waar hij op moet letten. Bij eventuele schade zal hij het aangetaste hout verwijderen tot waar de conditie van het hout nog goed is. Hij zal vulcomponenten gebruiken om de lege delen weer op te vullen, nadat hij het hout grondig gereinigd heeft. Vervolgens zal hij het hout schuren, gronden en aflakken.  Het gevolg is een kozijn dat er weer als nieuw uitziet. En dat zonder dat u maar op een ladder hebt hoeven staan!

Snelheid in afronding

Niet alleen zal een vakschilder uw hout grondig behandelen en voor de toekomst tegen vocht beschermen, hij zal het ook met een aardige snelheid afwerken. Een vakschilder, zoals Oliveri schilderwerken Enschede, beheerst de techniek van het schilderen zo goed, dat dat afronden zeer snel kan gebeuren. Als u het zelf doet, zult u vrije dagen op moeten nemen ervoor. U zult alles rondom het houtwerk af moeten plakken, en dat kost ook meer tijd.

Een vakschilder inschakelen is uiteraard niet gratis, maar het bespaart uw wel vrije dagen, en is een zeker behoud voor uw houtwerk. Woont u in de buurt van Enschede? Neem dan contact op met Oliveri!

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags:
Comments so far : Comments Off on Goedbedrijf.com

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact