Bedrijf toevoegen | Adverteren

Wat zijn alle mogelijkheden voor subsidies?

GB-Waardering

Het is altijd lekker om wat extra inkomsten te krijgen voor je bedrijf, vooral wanneer je hier gewoon recht op hebt. Het probleem is echter dat niet iedereen weet waar ze nu wel of geen recht op hebben. Of er wordt überhaupt niet over nagedacht dat je misschien wel subsidiemogelijkheden hebt voor je bedrijf, organisatie of vereniging. Toch zijn er behoorlijk wat verschillende subsidies bij ons in Nederland.

Subsidiewijzer

Er worden behoorlijk wat subsidies gegeven in ons kikkerlandje. Zo zijn er onder meer subsidies voor sportverenigingen, cultuur subsidies, jongeren en ouderen subsidies en subsidies voor non-profitorganisaties die zich bezighouden met het milieu. Dit zijn er natuurlijk nog maar een paar. Wanneer je gaat kijken naar de subsidiewijzer op de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland dan blijkt dat er 120 resultaten zijn over subsidieregelingen. Dus, ben je een startende onderneming of wil je weten wat de fiscale regelingen zijn voor onderzoek en ontwikkeling? Neem dan eens een kijkje op de website van RVO ga op zoek voor welke subsidies je in aanmerking komt.

Vraag het een adviseur

Je kunt dus zelf opzoek gaan, zoals hierboven beschreven. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Je moet er behoorlijk wat verstand van hebben en je zal veel moeten uitzoeken. Daarnaast zie je al snel verschillende subsidies over het hoofd, omdat het er nou eenmaal zo veel zijn. Een subsidieadviseur kan je hierbij helpen. Deze werkt elke dag met subsidies en heeft een veel beter overzicht over wat wel of niet mogelijk. Door in gesprek te gaan leert de adviseur je bedrijf, organisatie of vereniging kennen en kan er een advies worden uitgebracht. Vervolgens kan de adviseur natuurlijk ook helpen om de subsidie vervolgens te regelen. Het is even investeren in je hulp, maar uiteindelijk zal het zich terugverdienen. Mits je natuurlijk recht hebt op subsidies. Dus denk je in aanmerking te komen, maar twijfel je nog. Dan is het een goed moment om een subsidieadviseur in te schakelen. 

Article Statistic
Posted in : Zakelijk
Tags:
Comments so far : Comments Off on Wat zijn alle mogelijkheden voor subsidies?

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact