Bedrijf toevoegen | Adverteren

Mokken bedrukken bij Mokken.nl

GB-Waardering

Binnen het bedrijfsleven is een secuur doorgevoerde huisstijl van groot belang. Het toont immers de professionaliteit en herkenbaarheid van het bedrijf. De huisstijl is overal op terug te voeren (van auto-reclame tot briefpapier en van visitekaartje tot serviesgoed). 

Ieder bedrijf heeft zijn specialisme: indien u serviesgoed zoals mokken of kop-en-schotels wilt laten bedrukken, komt u als vanzelf uit op de website van Mokken.nl

Dáárom Mokken.nl

Mokken.nl is de webwinkel van cadeau-specialist Lavista Relatiegeschenken. Op Mokken.nl vind je diverse soorten mokken tegen scherpe prijzen. Zoek een mooie mok uit en laat het bedrukken met het logo van jouw vereniging of bedrijf. Deze kun je vervolgens zelf gebruiken of als geschenk geven aan zakenrelaties. Een bedrukte mok wordt ook vaak opgestuurd naar bestaande klanten als blijk van dank. Wat de gelegenheid ook is, op Mokken.nl vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. In het assortiment zijn verschillende typen te vinden. Je wordt uiteraard door ons team bijgestaan als je eerst een offerte wilt ontvangen. Neem hiervoor telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Mokken met logo bestellen en bedrukken bij Lavista.nl

 

Gepersonaliseerde mokken bestellen

Mokken zijn zeer geschikt als relatiegeschenken, omdat er veel ruimte beschikbaar is voor een boodschap of logo. Er wordt uiteraard gezorgd voor een hoogwaardige bedrukking, zodat jouw logo of boodschap niet vervaagt na een aantal afwasbeurten. Dit is namelijk een praktisch cadeau, omdat de ontvanger jouw cadeau het hele jaar door kan gebruiken om er koffie of thee uit te drinken.

Het bestellen van relatiegeschenken is daarnaast zo gedaan. Binnen enkele minuten kun je het bestelproces doorlopen. Hierbij is het belangrijk om jouw opdrukwensen, de hoeveelheid en jouw contactgegevens door te geven. Het is mogelijk om achteraf pas te betalen. De gepersonaliseerde mokken zullen zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Article Statistic
Posted in : Cadeau
Tags:
Comments so far : Comments Off on Mokken bedrukken bij Mokken.nl

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact