Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Permanente make-up voor wenkbrauwen

GB-Waardering
Bent u op zoek naar permanente make-up voor uw wenkbrauwen ? Bij Spa-Beauty bent u hiervoor aan het goede adres. Zij gaan voor een natuurlijk resultaat, dus ook voor kleine toepassingen kan u bij hen terecht. Of u nu permanente make-up wilt voor het gemak of voor het vervullen van oneffenheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De technieken die Spa-Beauty toepast zijn: hairstrokes, 3D-techniek, microblading, ombre en de poedertechniek. Daarnaast hoeft u niet bang te
zijn voor de behandeling. Cliënten geven aan dat het prima te doen is. Bent u erg gevoelig? Dan kunt u altijd vooraf bij de huisarts een verdovende zalf of spray aanschaffen voor een geheel pijnloze behandeling.
 
Ervaar het gemak van permanente make-up
Staat u ’s ochtends lang voor de spiegel om uw wenkbrauwen bij te werken? Met permanente make-up voor uw wenkbrauwen kan u ’s ochtends langer blijven liggen en heeft u zonder gedoe direct de gewenste look. De wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de gezichtsuitdrukking en -expressie. Mooi gevormde wenkbrauwen zijn echter niet voor iedereen weggelegd. Misschien heeft u door omstandigheden helemaal geen wenkbrauwen, van nature weinig of geen wenkbrauwen of bent u gewoon niet tevreden over de vorm of de dikte. Vele vrouwen kiezen daarom voor permanente make-up voor de wenkbrauwen .
 
Gespecialiseerd in permanente make-up
In de Amsterdamse kliniek Spa-Beauty heeft het personeel zich gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen en ogen. De benodigde cursussen zijn behaald en zij hebben voldoende ervaring in huis. Ze zijn namelijk al ruim 12 jaar actief in het verzorgen van haar klanten. Als onderdeel van Sensitif BV, behoort zij tot de vier beste klinieken van Nederland. Ook werken zij samen met de GGD Amsterdam en het VUmc. Het is daarom vanzelfsprekend dat kwaliteit iets is wat u bij hen kunt verwachten. Maak kennis met de kliniek en boek een gratis consult.
Bel direct 020-6141020 of mail naar office@spa-beauty.nl
Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Comments Off on Permanente make-up voor wenkbrauwen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed