Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Roger Horn Faas Vastgoed

GB-Waardering

Roger Horn is de Faas in vastgoed. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Het begon allemaal toen Roger Horn begon met het maken van een wereldreis. Hierdoor heeft hij verschillende goede dingen meegemaakt en alles wat Roger Horn tijdens die reizen heeft geleerd, implementeert Roger Horn Faas in het dagelijks leven. Vandaar de bijnaam 'Faas', wat de betekenis heeft ''standvastig raadsman''. 

 

Roger Horn weet door zijn wereldreis veel te vertellen over mensen en diverse culturen. Daarnaast heeft Roger Horn veel verstand van trends en verschillende aspecten van het dagelijks leven. Roger vindt het belangrijk om deze aspecten te delen met iedereen, vandaar zijn website http://opkomendemarkten.com/. Op deze website schrijft Roger Horn ook verschillende verhalen over zijn leven.. Ben jij benieuwd? Bekijk dan http://opkomendemarkten.com/. 

Article Statistic
Posted in : Vakantie
Tags:
Comments so far : Comments Off on Roger Horn Faas Vastgoed

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed