Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

The Confetti Collective Рd̩ plek voor creatieve, vrouwelijke ondernemers.

GB-Waardering

The Confetti Collective is een blog gericht op vrouwelijke ondernemers, met name degene in de creatieve branch. Je vind er informatieve én inspirerende blogs, gratis en betaalde content, your new facorite place. Neem snel eens een kijkje / volg ons op social media!

Blogcategorieën zijn:
– Ondernemen
– Marketing
– Inspiratie

Zo geven we regelmatig tips over social media, online marketing, het vinden van jouw ideale klant en berichten we over nieuwe tips & tricks binnen de wereld van vrouwelijke ondernemers. Onze missie: zoveel mogelijk creatieve vrouwen bij elkaar te brengen; van elkaar te leren en elkaar verder te helpen. Samenwerken doen we graag: met andere ondernemers, bloggers maar ook met bedrijven met een dienst of product dat interessant is voor onze doelgroep. 

 

Article Statistic
Posted in : Marketing
Tags:
Comments so far : Comments Off on The Confetti Collective Рd̩ plek voor creatieve, vrouwelijke ondernemers.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN