Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

https://www.zakelijkgsmabonnement.nl/

GB-Waardering

Als ik ergens een hekel aan heb is het naar een telecom winkel gaan.

Meteen stapt er een gezicht op me af wat uitstraalt dat hij leeft voor GSM abonnementen. Je vraagt je af of hij iets doet in zijn vrije tijd doet naast verlekkerd naar telefoons staren. Zijn glimlach en enthousiasme doen me verlangen naar een tijd dat mensen ongelukkiger waren.


Afijn, afgezien van zijn half gladde / half verstandelijk beperkte vrolijkheid probeert hij je natuurlijk een poot uit te draaien. It's business. Hoe duurder het abonnement hoe hoger zijn commissie. Als ik vertel dat ik het data gebruik heb van een omaatje die op zondag omroep Max wilt kijken op Youtube dan adviseert hij meteen om een ongelimiteerd data & minuten abonnement te nemen. "Voor de zekerheid". Voor jouw baanzekerheid zeker.


Om deze slachting van mijn humeur te voorkomen gebruik ik vergelijkingssites zoals www.zakelijkgsmabonnement.nl. Het grootste voordeel ervan is dat ik Sterre de Vries niet door hoef te horen blaten over wat voor uit-stek-en-de keuze ik heb gemaakt en of ik misschien nog een kopje koffie wil. Nee Sterre, je koffie is slechter dan het budget huismerk bij Duitse supermarkten en heeft een nasmaak van opgelicht worden.

Concluderend: 10/10 tevreden over www.zakelijkgsmabonnement.nl

Article Statistic
Posted in : Telefoon
Tags:
Comments so far : Comments Off on https://www.zakelijkgsmabonnement.nl/

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN