Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Wegro Verhuur – Voordelig hoogwerkers huren

GB-Waardering

Wegro Verhuur is een jong en flexibel bedrijf in het noorden van Nederland dat zich richt op het voordelig aanbieden van verschillende soorten hoogwerkers en aanhangers. Er zijn meerdere soorten hoogwerkers te huur. Voor de grotere hoogtes is er de knikarm hoogwerker welke een werkhoogte heeft van maar liefst 17 meter. Deze hoogwerker is achter de auto te koppelen en daarmee zeer makkelijk te vervoeren. Wanneer u minder ruimte heeft is er de schaarlift. Deze kent een werkhoogte van 10 meter en is zelfrijdend. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. De schaarlift kan op een geschikte aanhanger op locatie gebracht worden in overleg. Deze aanhanger is ook los te huur, zowel per dag als per week. Uiteraard zijn ook de prijzen voor de aanhanger zeer prettig.

Article Statistic
Posted in : Vervoer en transport
Tags:
Comments so far : Comments Off on Wegro Verhuur – Voordelig hoogwerkers huren

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed