Bedrijf toevoegen | Adverteren

Pokito Travel Mugs

GB-Waardering

Koop uw Pokito Travel Mugs online. 

De travel mug is een herbruikbare reisbeker, geschikt voor espresso, cappuccino en zelfs latte macchiato. Je kunt de beker gemakkelijk online bestellen. Daarnaast is de reismok ook verkrijgbaar in alle Kaldi vestigingenverspreid door heel Nederland. Ook voor koffie, thee, aanverwante artikelen of vragen kun je terecht in een van onze vestigingen.  

 

Geniet van jouw favoriete warme of koude dranken als je onderweg bent. De to-go beker is licht in gewicht, zeer compact en opvouwbaar tot 3 verschillende maten: groot 475ml, medium 350ml of klein 230ml. Handig voor in de auto, in je jas of zelfs in je zak! In pocketsize formaat is de beker slechts 4,5cm dik. Lees hier meer over de opvouwbare beker

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Pokito Travel Mugs

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact