Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Telefoon onderdelen – Phonegigant

GB-Waardering

Phonegigant is een van de grootste aanbieders in Nederland van telefoon onderdelen. Ze bieden onderdelen als batterijen, backcovers, schermen, accu's, maar ook hoesjes en reparatiekits. Om je extra goed van dienst te zijn biedt deze telecomgigant handige handleidingen en reparatiesvideo's zodat jij zonder problemen je telefoon kunt repareren. Bestel je een product bij Phonegigant op een werkdag voor 17:00 uur? Dan kun je er vanuit gaan dat je telefoon de volgende dag al weer klaar is, aangezien Phonegigant de producten die voor deze tijd besteld zijn, direct verstuurd. Je hebt je producten dus de volgende dag nog al in huis! Is je aankoopbedrag hoger dan tien euro? Dan profiteer je ook nog eens van een gratis verzending. 

Article Statistic
Posted in : Telefoon
Tags:
Comments so far : Comments Off on Telefoon onderdelen – Phonegigant

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN