Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Samenvattingen verkopen via KennisDelen

GB-Waardering

Samenvattingen verkopen

Samenvattingen verkopen, uittreksels, aantekeningen, scripties, uitwerkingen, projecten en andere documenten. Je kunt samenvattingen verkopen van verschillende opleidingen en van de verschillende niveaus. Cursussen, mavo, havo, vwo, MBO, HBO of Masteropleidingen. Al vele studenten gingen jou voor en verdienen nu honderden euro’s met het schrijven van samenvattingen.

Een samenvatting betekent niet alleen dat je er geld mee kunt verdienen. Het belangrijkste is dat jij je goed voorbereid op jouw tentamen. Een student die een samenvatting schrijft studeert tot vijf keer sneller dan een student die alleen het boek doorleest. Enkele tips om je goed voor te bereiden op het tentamen.

  1. Voorbereiding colleges: Lees je voor het college in op de lesstof die behandeld gaat worden.
  2. Colleges volgens: Probeer zoveel mogelijk colleges te volgen. Steeds meer universiteiten hebben ook online volgen van colleges, dit kan veel tijd besparen!
  3. Maak iedere week een deel van de samenvatting van het studieboek. Op deze manier lees jij je goed in op de lesstof en kun je eventueel huiswerk makkelijker maken.
  4. Begin tijdig met het leren van het tentamen. Een samenvatting zorgt ervoor dat je veel tijd kunt besparen vlak voor de tentamens. Vaak heb je ook meerdere tentamens kort na elkaar. Een samenvatting kan uitkomst bieden.
  5. Maak oefententamens: Op deze manier weet je ongeveer wat je te wachten staat en of je de lesstof beheerst.
  6. Maak je niet te druk. Het is geen ramp als je een tentamen nog een keer over moet doen.

 

Hoe werkt samenvattingen verkopen?

Ontwerp:

Ontwerp een studiedocument en deel het document met andere studenten. Je kan studiemateriaal in verschillende categorieën ontwerpen. Dit zijn onder andere: samenvattingen, aantekeningen, project opdrachten, scripties en oefenvragen.

Registreer:

Het registreren is gratis. Binnen 10 minuten staat jouw document online en wordt het gedeeld met andere studenten. Je mag zelf bepalen of je de boeksamenvattingen gratis deelt of dat je een vergoeding voor je document vraagt.

Het registreren en uploaden duurt slechts 10 minuten en je studiedocumenten staan direct te koop. Je hebt er geen omkijken naar, alles wordt voor je geregeld! Wil je extra inkomsten genereren, deel dan de Kennisdelen link van jouw samenvatting op de social media of andere websites.

 

KennisDelen

KennisDelen is de voordeligste aanbieder van Nederland. Andere platforms zoals Stuvia waar jij samenvattingen kunt verkopen vragen ruim 50% verkoopcommissie. Bij KennisDelen is dit slechts 25% inclusief transactiekosten. De verkoper verdient het grootste aandeel!

KennisDelen – EERLIJK en VOORDELIG

Verkoop nu ook jouw samenvattingen!

Samenvattingen verkopen

Article Statistic
Posted in : Onderwijs
Tags:
Comments so far : Comments Off on Samenvattingen verkopen via KennisDelen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed