Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Oerpaarden

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Oerpaarden
Website: http://www.oerpaarden.nl
Vestigingsplaats: Harderwijk
Telefoon:
Logo

“Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Healing voor paarden en andere (huis)dieren. Healing helpt om het zelfgenezend vermogen te activeren en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere behandelingen. Als aanvulling op de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden samengesteld.
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. “

Bezoek de website: Oerpaarden | Social Media

IP adres van Oerpaarden: 86.84.237.198

Article Statistic
Posted in : Spiritueel
Tags: ,,,,,,,,,,,,,
Comments so far : Comments Off on Oerpaarden

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN