Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

CV-ketel storing of onderhoud? Bel Han Vos Warmtetechniek

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: HanVos Warmtetechniek B.V.
Website: http://www.hanvoscvketels.nl
Vestigingsplaats: Alblasserdam
Telefoon: 0786451351
logo-hanvos

Weet u dat u zelf verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw CV-ketel en installatie? Helaas laat een groot aantal CV-bezitters geen onderhoud uitvoeren terwijl de CV-ketel een van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning is. In de praktijk is gebleken dat de eerste onvoorziene kosten dan ook hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel, het schoonmaken van de brander, warmtewisselaar en het zonodig afstellen van de regel- en beveiligingsapparatuur.
Waarom onderhoud?
Een verkeerde afstelling van de regelapparatuur en kleine lekkages zal u niet opvallen, maar dergelijke zaken brengen wel onnodige slijtage en een extra hoog gasverbruik met zich mee. En dan hebben we het nog niet over het ontstaan van brand of koolmonoxidevergiftiging of andere fatale ongelukken. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt zal dit soort ellende aan het licht komen en tijdig kunnen worden verholpen, want voorkomen is beter dan genezen. Het regelmatig laten onderhouden van uw CV-ketel kan leiden tot gasbesparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid. Geen of te weinig onderhoud leidt tot het vroegtijdig vervangen van uw CV-ketel terwijl dit onnodig is. HanVos Warmtetechniek is telefonisch of per email bereikbaar voor nadere info en vrijblijvende inlichtingen.

Bezoek de website: CV-ketel storing of onderhoud? Bel Han Vos Warmtetechniek | Social Media

IP adres van Bart van Ark: 194.39.218.10

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on CV-ketel storing of onderhoud? Bel Han Vos Warmtetechniek

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed