Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Betonreparatie

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Betonreparatie
Website: http://betondokter.nl/
Vestigingsplaats: Gouda
Telefoon: 0512795266

Kelders die lek zijn worden door ons professioneel weer waterdicht afgesloten. Wanneer het gaat om optrekkend vocht of continue aanstroom van water, voor ons is dit geen moeite. Water in kelder blijft staan kan voor erg veel problemen zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw kelder hersteld wordt. Voor het goed functioneren van onze materialen zijn wij water nodig. Zonder water kunnen wij helaas uw kelder (kelder herstel) niet goed afdichten, water is ons werk om de lekkage voorgoed te stoppen. Wij maken kelders waterdicht met 30 jaar garantie, we werken volgens een eigen ontwikkelde methode voor het verdrijven van water in kelder doormiddel van kelder herstel.

Bezoek de website: Betonreparatie | Social Media

IP adres van Stanley: 117.220.106.170

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags: ,,
Comments so far : Comments Off on Betonreparatie

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact