Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

The English Center

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: The English Center
Website: http://www.englishcenter.nl/
Vestigingsplaats: Limmen
Telefoon:
logo-English-Center

Bij The English Center kunt u zeer goede bijles Engels in Den Haag volgen voor het verbeteren van uw kennis van de Engelse taal. Het is hierbij zowel mogelijk om Brits Engels als Amerikaans Engels te leren.

Als u bij ons een Engelse cursus volgt, zult u zien dat uw kennis van de Engelse taal razend snel toe neemt en u binnen de kortste tijd het gewenste resultaat heeft bereikt. Wij maken dit mogelijk door uitsluitend gebruik te maken van gekwalificeerde Native Speakers die u met veel plezier meer kennis over de taal bij brengen. Bij The English Center bent u verzekerd van een kwalitatief goede cursus waarbij u het resultaat in een vrij snel tempo zult zien en merken. Anders dan andere aanbieders richten wij ons op u en uw behoeftes en stellen wij de gehele cursus op u af. Wij vinden het belangrijk dat u het gewenste resultaat zult bereiken en doen dit dan ook door samen met u uw doelstellingen op te stellen en ervoor te zorgen dat u deze doelstellingen ook zult bereiken. De lessen worden in kleine groepen gegeven of uitsluitend in privé lessen, zodat u alle mogelijkheden krijgt om uw kennis verder uit te breiden.

Neem vandaag nog contact op met The English Center voor meer informatie over Engelse lessen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@englishcenter.nl of te bellen naar 020-6230568.

Bezoek de website: The English Center | Social Media

IP adres van Bobby Hasebos: 213.46.20.8

Article Statistic
Posted in : Onderwijs
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on The English Center

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact