Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Kostprijsberekening in de horeca

GB-Waardering

Kostprijsberekening is zeer belangrijk voor het succes van een horecabedrijf. Inzicht hebben in de kosten en marges van gerechten is echter een tijdrovende klus. En je staat waarschijnlijk liever op de werkvloer: de omgang met gasten en het maken van mooie gerechten heeft prioriteit. 

Horeko heeft voor de horeca software ontwikkeld om gemakkelijk kostprijsberekeningen te maken: Horeko Hospitality. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je online snel en eenvoudig inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten van je bedrijf. Werken met Horeko Hospitality heeft twee belangrijke voordelen: 

  • Verhogen van uw rendement. 
  • Structureren van bedrijfsprocessen. 

Alle prijzen van ingrediënten die gebruikt worden voor de gerechten worden ingevoerd in het keukenmanagementsysteem. Horeko Hospitality maakt een koppeling met horecaleveranciers en groothandels, zodat de inkoopprijzen van de ingrediënten automatisch worden bijgewerkt. Je beschikt dus altijd over de meest recente informatie beschikt. Het systeem berekent vervolgens de kostprijs en de verkoopprijs (o.b.v. de gewenste brutowinstmarge) van elk gerecht. Geen tijdrovend invoer- en rekenwerk meer, maar een eenvoudig overzicht!

Article Statistic
Posted in : Management
Tags:
Comments so far : Comments Off on Kostprijsberekening in de horeca

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed