Bedrijf toevoegen | Adverteren

Vecht tegen armoede

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Stichting De Hoophoek
Website: http://www.stichtingdehoophoek.nl
Vestigingsplaats: Terneuzen
Telefoon:
csm_ARMOEDE7_00d3ac1d47

Stichting De Hoophoek is een lokale organisatie waarin wij de mensen willen ondersteunen in hun gevecht tegen de armoede. Wij geloven in de kracht van lokale organisaties die de persoonlijke verhalen van de mensen kennen en daar de hulp op aanpassen.
Wij zijn van mening dat ieder kind recht heeft op gelijke kansen. Of je nu groot, klein, arm of rijk bent.
Wij vinden dat kinderen zorgeloos moeten kunnen spelen en gewoon kind moeten kunnen zijn. Voor kinderen die het thuis financieel moeilijk hebben blijft dit een periode met veel stress en vaak begrijpen kinderen het niet. Het kind zal je angsten voelen en zich afvragen waarom er zoveel spanningen zijn.
Heel onbewust is het een slopend iets, financiële klappen betrekt het hele gezin.
Dat is ook de reden dat we ons niet alleen richten op de kinderen, als ouder ben je de fundering van jullie gezin. De constante druk brengt veel verwarring met zich mee, en soms lijkt het net of je als gezin alleen nog maar aan het overleven bent. Stichting De Hoophoek wil graag weer een beetje leven terug geven.

Bezoek de website: Vecht tegen armoede

IP adres van Simone: 82.170.172.204

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on Vecht tegen armoede

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact