Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Goedkoper online winkelen

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Postorder Winkelcentrum
Website: http://postorderwinkelcentrum.nl/
Vestigingsplaats: Heerhugowaard
Telefoon:
logo8

Met Postorder Winkelcentrum kan je veilig en vertrouwd winkelen online.

Wat zou het toch mooi zijn je inkopen te kunnen doen met behulp van het internet in een online winkelcentrum. Wij zijn er voor om je zo goed als kan te helpen om op het internet je inkopen te doen waar en wanneer jou dat uit komt. En het is ook een feit dat je in een winkel op het internet heel vaak minder betaald voor de artikelen en diensten die je afneemt.

Waarom bespaar je euros als je de producten koopt op het internet.

Wat kan er de redenen van zijn dat ik in een gewone winkel in de meeste gevallen meer moet betalen voor het zelfde artikel dan waneer ik het in een webwinkel zou gaan bestellen? Het is een vraag die meerdere malen gesteld wordt. Dit is voor meerdere onder ons overduidelijk, maar voor andere is het geen gesneden koek. We gaan eventjes kort op deze stelling in, om alle misverstanden weg te nemen.

Bedrijf en zijn economie in het kort

De meeste artikelen die je aanschaft doorlopen een hoeveelheid stappen in het productieproces voordat het als eindproduct de verbruiker bereikt. Eenvoudig gezegd gaat het normaliter zo dat een concern grondstoffen krijgt waar een product van gemaakt wordt. Dat product wordt weer doorverkocht aan een grossier, die het nadien aan de winkelier levert. En dan kan de consument er over beschikken.

Elk zaak die ook maar enigszins aan het product heeft bij gedragen (alle schakels in de bedrijfskolom) wil uiteraard geld verdienen. Indien je dus winst wil halen op een product moeten onkosten die alle schakels in de bedrijfskolom teweegbrengen en de winstmarge absoluut worden terugverdiend. Internet is in de meeste gevalen voordeliger omdat het een aantal schakels weghaalt waardoor er veel minder toegevoegde waarde is op het product, en de koopprijs daarom lager kan zijn.
Een winkel met behulp van het internet kan goedkoper opereren om dat het vaak minder uitgaven heeft

Reguliere winkels hebben in elk geval meerdere kosten. Een winkelpand is prijzig (natuurlijk op een A locatie) en medewerkers ook. Het is ook het gas, stroom en dergelijke wat een gewone winkel duur maakt. Het is dan ook in werkelijkheid zo dat webwinkels veelal nauwelijks meer zijn dan een omvangrijk opslagplaats. dikwijls is een grootte voorraad bij een online winkel niet nodig. Koopt de consument iets, dan zou je het geheel automatisch laten leveren met behulp van een grossier. De overheadkosten zijn bij een winkel die opereert met behulp van het internet.

Bezoek de website: Goedkoper online winkelen

IP adres van Siiebe Herder: 84.106.183.111

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on Goedkoper online winkelen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact