Bedrijf toevoegen | Adverteren

Dagaanbieder Gadgets Kunst en Electronica

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Bundol
Website: http://www.bundol.nl
Vestigingsplaats: Amsterdam
Telefoon: 0646636489
logo1

Bundol is een dagaanbieder welke elke dag om middernacht (24.00 uur) een nieuwe dagaanbieding in de lucht gooit. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Bundol biedt de beste koopjes tegen de laagste prijs. De inkopers van Bundol.nl kiezen die producten welke ze zelf ook zouden willen kopen. Producten varieren breed qua assortiment. Bundol.nl richt zich op echte impuls aankopen. Aanbiedingsprijzen kunnen variëren van gratis t/m € 500,-.

Waarin onderscheidt Bundol.nl zich van andere dagaanbieders?
• Bundol.nl biedt een kortingspunten systeem voor haar klanten. Consumenten kunnen kortingspunten verdienen door zich in te schrijven voor de dagelijkse email nieuwsbrief, door collega’s en vrienden bij Bundol.nl te introduceren, door Bundol.nl te “Like-en” op Facebook en uiteraard door aankopen bij Bundol.nl te doen. De verzamelde kortingspunten kunnen vervolgens gebruikt worden om een extra geldkorting te krijgen op de aankopen bij Bundol.nl. Hierdoor worden trouwe fans met nog scherpere prijzen beloond en worden vervolgaankopen gestimuleerd.
• De logistieke afdeling is geheel ondergebracht bij een professionele logistieke dienstverlener. Dit zorgt voor een hoge leverbetrouwbaarheid en snelle uitlevering van de bestellingen.
• De logistiek vindt plaats op de grens van België en Nederland waardoor Bundol.nl lage verzendkosten kan aanbieden, zowel naar klanten in Nederland als naar klanten in België.

Bundol.nl werkt met verschillende vergoedingen voor verschillende productgroepen. Hier is een overzicht van de verschillende productgroepen en vergoedingen te vinden.

Bezoek de website: Dagaanbieder Gadgets Kunst en Electronica

IP adres van Bundol: 213.208.240.34

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags: ,,,,,
Comments so far : Comments Off on Dagaanbieder Gadgets Kunst en Electronica

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact