Bedrijf toevoegen | Adverteren

Glazenspoelers van Horé-Plaza

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Glazenspoelers van Horé-Plaza
Website: http://www.horeplaza.nl/
Vestigingsplaats: Nederland
Telefoon:

Glazenspoelers van Horé-Plaza

Glazenspoelers van Horé-Plaza
Glazenspoelers zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de horecasector. Ze zijn speciaal ontworpen om glazen in een mum van tijd perfect schoon te spoelen. Met de aankoop van een glazenspoelmachine van Horé-Plaza kunt u alle glazen afwassen zonder de gewone vaatwasmachine te moeten gebruiken, waardoor vuile resten van de andere vaat niet in uw glazen terechtkomen. In amper negentig seconden is de klus geklaard: uw glazen blinken weer als nooit tevoren.
De glazenspoelers van Horé-Plaza zijn enorm gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar. De machines hebben verschillende standen die via het bedieningspaneel erg gemakkelijk ingesteld kunnen worden. Ze hebben een uitneembare was- en naspoelarm en zijn uitgebouwd met groothoeksproeiers die een optimaal bereik in de hoeken garanderen. Ze zijn bovendien uitgerust met een wasmiddeldispenser en naglansmiddeldispenser. De machines zijn zowel inwendig als uitwendig vervaardigd uit roestvrij staal en hebben een dubbelwandige deur met veiligheidsschakelaar. Per wasbeurt is er slechts 2, 5 liter water nodi

Bezoek de website: Glazenspoelers van Horé-Plaza

IP adres van asd: 109.236.92.2

Article Statistic
Posted in : Website promotie
Tags:
Comments so far : Comments Off on Glazenspoelers van Horé-Plaza

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact