Bedrijf toevoegen | Adverteren

VoiceDeals bestormt Nederlandse Hosted Telefonie markt

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: VoiceDeals
Website: http://www.voicedeals.nl
Vestigingsplaats: Heerenveen
Telefoon: 0513-74405

VoiceDeals bestormt Nederlandse Hosted Telefonie markt

De Hosted Telefonie markt bereikt een nieuwe mijlpaal. Vanaf vandaag bied de volledig Nederlandse aanbieder VoiceDeals uit Heerenveen niet alleen meer gratis SIP Trunks aan, maar ook volledig gratis Hosted Telefonie aan. Hierdoor zal de markt, verwacht VoiceDeals, in een versneld tempo overstappen op Telefonie uit de Cloud.

Hosted Telefonie word al enige jaren zeer succesvol aangeboden en maakt een gestage groei door de afgelopen jaren. Op dit moment ligt het gebruik van Hosted Telefonie nog op ongeveer 11%. VoiceDeals verwacht dat het gebruik binnen 3 jaar explosief zal stijgen, zodat naar verwachting meer dan 50% van alle bedrijven gebruik zal maken van deze zeer succesvolle dienst.

De in Heerenveen gevestigde aanbieder van telecom diensten, verwacht met het nieuwe bedrijfsmodel binnen de bestaande markt een groot marktaandeel te verwerven. Klanten krijgen gratis de beschikking over een volledige Hosted Telefonie omgeving inclusief alle functionaliteit zoals Wachtrijen, Voice Response mogelijkheden, onbeperkt aantal toestellen, onbeperkt aantal telefoonnummers, voicemail

Bezoek de website: VoiceDeals bestormt Nederlandse Hosted Telefonie markt

IP adres van Harry Dijkstra: 83.232.235.251

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags: ,,,,,,
Comments so far : Comments Off on VoiceDeals bestormt Nederlandse Hosted Telefonie markt

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact