Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Horé-Plaza

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: horeca
Website: http://www.horeplaza.nl/
Vestigingsplaats: Nederland
Telefoon:

Horé-Plaza

Horé-Plaza is een Nederlandse leverancier van horeca apparatuur en horeca meubilair. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid gamma aan, gaande van tafels en stoelen tot ovens, fornuizen, wokpannen en vleessnijmachines. Horé-Plaza heeft dit aanbod nu ook online gezet. Via de webshop kunt u voortaan erg gemakkelijk en overzichtelijk online bestellingen plaatsen.
De webshop van Horé-Plaza toont u het hele assortiment, zodat een bezoek aan het bedrijf niet langer nodig is om een bestelling te plaatsen. De online shop is door de verschillende categorieën zeer overzichtelijk opgebouwd en bijgevolg erg gebruiksvriendelijk. Bovendien ziet u bovenaan de website in één oogopslag de aanbieding van de week.
Bezoek de webshop en bekijk de verschillende producten van Horé-Plaza. Alle producten zijn voorzien van nuttige informatie en een prijsindicatie. Vaak is er ook een afbeelding beschikbaar. Zodra u een product wilt kopen, kunt u dat toevoegen aan uw winkelwagentje. Wanneer u klaar bent, kunt u de inhoud van uw winkelwagentje nog eens bekijken en eventueel aanpassen. Nadien kunt u de bestelling

Bezoek de website: Horé-Plaza

IP adres van as: 109.236.92.2

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Horé-Plaza

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact