Bedrijf toevoegen | Adverteren

Korea maakt slim gebruik van QR codes

GB-Waardering

QR codes is eigenlijk een aangepaste  normale barcode, wanneer je deze scant verwijst deze je naar een URL, locatie, telefoonnummer, productinformatie en nog zoveel meer.  Voor een QR code te ontwikkelen heb je externe deskundige nodig om deze voor jou te maken want deze is makkelijk te maken door iedereen zonder enige kennis over een QR code.  Het kost je niets om deze te maken  en je kan makkelijk  een gratis online software downloaden voor het bouwen van een QR code.

Tesco maakt in Korea  op een zeer eenvoudige manier zeer slim gebruik van QR codes.  Het onderwerp waar dit artikel over gaat is Tesco’s mobiele Retail strategie in Korea waarmee ze  de eerst op de markt waren en dit idee  heeft op dit moment immens succes in Korea. Zij hebben namelijk  gewoon verschillende QR codes afgedrukt met daarboven foto’s van het product. Deze hebben  ze dan achter een doorzichtige plastieken plaat geplaatst op verschillende treinstations.  Wanneer de klanten hier dan voorbij komen moeten ze niet naar de supermarkt om hun aankopen te doen maar kunnen ze deze  gewoon scannen en aankopen terwijl ze op de trein aan het wachten zijn. Het enigste wat je dan nog moet doen is naar Tesco zelf gaan je producten alleen maar afhalen en moet je niet in de drukke winkel op zoek naar je producten en hoef je  ook niet aan te schuiven in de lange wachtrijen.

Indien je geïnteresseerd ben geraakt in deze QR code of je wilt een printer aanschaffen. Dan raden we je aan om naar de online website van KBA metronic te surfen. zij bieden  alle soorten printers van de bekendste continuouis inkjet printers tot de redelijke onbekende DOD printer aan waardoor ze aan zo goed als iedereen zijn behoefte kan voldoen.  Indien u vragen heeft over een codeersysteem, kan u altijd bij KBA metronic terecht.

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on Korea maakt slim gebruik van QR codes

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact