Bedrijf toevoegen | Adverteren

Het optimaliseren van je verkoop

GB-Waardering

Tegenwoordig bestaan er zoveel technologieën  waardoor je je verkopen kan verbeteren . Daardoor kan je informatie verkrijgen over je bezoekers als nooit tevoren, wat je kan gebruiken om je verkopen te verbeteren voor meer omzet te verkrijgen.

Een simpele maar eenvoudig techniek om informatie over je klanten te verkrijgen is een passanten teller.  Via een passanten teller kan je de conversie percentage meten hoeveel van de passanten die je winkel voorbij wandelen, je winkel effectief binnekomen en hoeveel er gewoon aan voorbij wandelen. Deze telt ook hoeveel klanten op één dag je winkel  binnenkomen en op welke uren de meeste klanten je winkel bezoeken.  Daardoor kan je al informatie vergaren of je etalage goed is opgesteld en de aandacht van je klanten trekt.

Wanneer je  regelmatig eens experimenteert met je etalage kan je ook  informatie vergaren over wat de mensen interessant vinden en welke inrichting van je etalage meer bezoekers genereert.  Wanneer je een goede etalage inrichting gevonden hebt kan je deze een paar weken laten staan maar je moet deze nog steeds om de zoveel  tijd veranderen want de effectiviteit  van een bepaalde inrichting neemt na een tijdje af.

Daarbij kan je ook gebruik maken van een camera in je winkel, deze kan je ook gebruiken voor het tellen van passanten. Via een camera kan je nog andere belangrijke informatie vergaren over je bezoekers,  zo kan je het gedrag van het winkelend publiek analyseren,  de meeste gebruikte winkelroute  terugvinden. Met deze informatie  kan je de winkelinrichting aanpassen om de verkoop van bepaalde producten stimuleren.

Wanneer je gebruikt maakt van een simpele klantenkaart kan je ook al belangrijke informatie  verkrijgen van je klanten. Hierdoor ken je het koopgedrag van je klanten,  de retentie graad van je klanten,  de loyaliteit van klanten tegenover een product en nog zoveel meer en dit alles door een simpele klantenkaart.  

Article Statistic
Posted in : Management
Tags:
Comments so far : Comments Off on Het optimaliseren van je verkoop

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact