Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

BK pannen

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: OnlinePakhuis
Website: https://www.onlinepakhuis.nl/BK-pannen/
Vestigingsplaats: Breda
Telefoon:
BK pannen 1

BK pannen

BK pannen

Vanaf het jaar 2015 is het verkopen van pannen met een PFOA bindmiddel verboden. Dit bindmiddel wordt vaak gebruikt bij pannen met een TEFLON antiaanbaklaag. BK pannen maken gebruik van een speciale reliëf bodem antiaanbaklaag. Het bakken met BK pannen hebben deze giftige stof dus niet. Daardoor een stuk gezonder dan pannen met een teflon antiaanbaklaag. Het bakken met BK pannen is niet alleen gezond maar ook verantwoord en makkelijk. Want met BK pannen hoef je minder vetstoffen te gebruiken om krokant te kunnen bakken zodat het bakken met BK pannen een stuk gezonder is. Tevens is het aanbakken van producten met BK pannen verleden tijd! Daarnaast zal de binnenlaag van de BK pannen niet snel krassen door gebruik te maken van een edelstaal roestvrije laag. De BK pannen zullen dus niet snel in kwaliteit verliezen mits er op een verantwoorde wijze mee wordt omgegaan. Daarnaast zijn de BK pannen geschikt voor de vaatwasser, U kunt ze zelfs in de oven schuiven!

Bezoek de website: BK pannen

IP adres van Hendric: 188.202.31.114

Article Statistic
Posted in : Huishoudelijk
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on BK pannen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact