Bedrijf toevoegen | Adverteren

Persoonlijk grafmonument

GB-Waardering

Een grafmonument uitkiezen voor een overleden dierbare is erg persoonlijk. U wilt dat het grafmonument de herinnering aan deze persoon uitdraagt. Daarom heeft u bij Veluwehof Natuursteen een ruime keuze uit grafstenen en monumenten in alle soorten en maten. Wij kunnen u helpen bij het uitzoeken van de geschikte grafsteen. Ook kunt u bij ons terecht voor het graveren van aanvullende inscripties op bestaande grafstenen en voor de restauratie van grafstenen.

Diverse soorten en maten
Veluwehof Natuursteen is gespecialiseerd in allerlei soorten grafstenen, van gladde, strakke grafstenen tot stenen die direct uit de natuur komen. Het kan lastig zijn om uit al deze verschillende stenen de gewenste te vinden. Om ideeën op te doen kunt u eens komen kijken in onze toonzaal en tuinen. Hier hebben wij meer dan 450 grafstenen en –monumenten opgesteld staan. Als er niets voor u tussen staat, dan kunt u ook zelf een online grafsteen ontwerpen door middel van ons  ontwerp programma. U kunt dit doen in drie eenvoudige stappen en het bespaart ook nog in de kosten.

Online ontwerpprogramma
De eerste stap is het uitkiezen van de letterplaat, het staande deel van de steen waarop tevens de tekst komt te staan. U kunt kiezen uit diverse kleuren en modellen uit onze collectie. De tweede stap betreft de omranding. Dit is het liggende gedeelte van de grafsteen. Deze kan eventueel gevuld worden met planten. Ook kunt u kiezen of u wel of geen afdekplaat op de omranding wilt. Dit is de derde stap van het ontwerpen. Als laatste kunt u de tekst uitwerken, waarbij u de keuze heeft uit diverse lettertypes.

Nadat u alle gegevens heeft verstuurd, maken wij voor u een vrijblijvende offerte op die u ontvangt per post. Pas als u akkoord gaat werken wij het ontwerp daadwerkelijk voor uit. Voor vragen over onze grafstenen of over uw eigen ontwerp kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Article Statistic
Posted in : Anders
Tags:
Comments so far : Comments Off on Persoonlijk grafmonument

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact