Bedrijf toevoegen | Adverteren

Viallini Hondenmanden

GB-Waardering

De mooiste en comfortabelste hondenmanden

Ben je voor jouw viervoeter op zoek naar een comfortabele hondenmand? Op Viallini.nl vind je diverse hondenmanden. Je kan kiezen uit verschillende hondenmanden in allerlei ontwerpen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor één van onze hondenmanden met een opdruk van stro of lava. Kies dus het ontwerp dat het beste past bij het karakter van jouw hond! 

Hondendenmanden van kwaliteit
Al onze manden zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze liggen zeer comfortabel. Je grote vriend kan dus heerlijk uitrusten na een flinke wandeling of speelsessie. En het leukste is: ze hebben verschillende afmetingen. Of je nou een chihuahua hebt of een beagle: wij hebben voor jou de perfecte mand! Mocht de ideale maat er toch niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Meestal behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Hondenmanden

Daarnaast zijn de hondenmanden gemaakt van schuim waardoor hij stevig is en goed op zijn plek blijft. In de mand ligt een los kussen waarvan de hoes afneembaar en uitwasbaar is. De modellen hebben een lage instap waardoor hij geschikt is voor honden van alle leeftijden. De hoge opstaande rand zorgt er daarnaast voor dat uw hond heerlijk beschut ligt. Een heerlijk dutje of een diepe slaap is een waar genot. 

Bekijk het aanbod op www.viallini.nl

Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Viallini Hondenmanden

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact