Bedrijf toevoegen | Adverteren

Taaltraining op niveau

GB-Waardering

Sommige bedrijven verwachten van hun medewerkers dat zij de Engelse taal goed beheersen, zodat zij internationaal zaken kunnen doen. Dit kan gelden voor diverse functies binnen het bedrijf, of u nu helpdeskmedewerker bent of HR manager. Daarom biedt The Square Mile cursussen Engels. Hiermee kunt u uw kennis van de Engelse taal verbeteren, waardoor u op een effectieve manier kunt communiceren met collega´s.

Diverse trainingen
U kunt bij The Square Mile een cursus zakelijk Engels volgen waarin u leert hoe u collega´s kunt overtuigen en uw gedachten onder woorden kunt brengen. Als u in een korte periode goed Engels wilt leren spreken, dan kunt u ook kiezen voor een spoedcursus Engels. Deze cursus is intensief en efficiënt, waardoor u in een korte tijd veel kennis opdoet van het Engels en uw huidige taalniveau flink kunt verbeteren.

Voordelen van The Square Mile
Als u een taalcursus volgt bij The Square Mile, dan profiteert u van vele voordelen. U kunt er bij ons altijd van op aan dat wij uw taaltraining op maat voor u maken. Dit betekent dat wij u geen standaard training aanbieden, maar dat wij deze samenstellen aan de hand van uw specifieke situatie. Wij houden hierbij rekening met uw functie, uw huidige taalniveau en uw wensen en doeleinden. Ook wordt de training afgestemd op het taalgebruik binnen uw branche.

Onze trainingen worden gegeven door zeer ervaren trainers die weten waar ze over praten. Zij bieden u de begeleiding die u nodig heeft om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Onze aanpak is doelgericht en flexibel, zodat u het maximale uit de cursus kunt halen in de kortst mogelijke tijd. Doe eens een taalniveautest op onze website om achter uw huidige taalniveau te komen. En neem voor meer informatie over onze trainingen gerust contact met ons op. 

Article Statistic
Posted in : Zakelijk
Tags:
Comments so far : Comments Off on Taaltraining op niveau

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact