Bedrijf toevoegen | Adverteren

PAsCall Telefoonservice Geen Telefoon, geen factuur

GB-Waardering

PAsCall TelefoonservicePAsCall TELEFOONSERVICE ZONDER ABONNEMENT

De belangrijkste voorwaarde voor goed contact met uw klanten is een goede bereikbaarheid. Maar het is niet altijd mogelijk om ieder telefoongesprek aan te nemen. PAsCall Telefoonservice zonder abonnement kan u erbij helpen om toch zonder extra bijkomende kosten altijd bereikbaar te zijn.

Wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt, nemen de telefonistes van PAsCall Telefoonservice op met uw eigen bedrijfsnaam. Altijd vriendelijk en professioneel, en altijd volgens uw instructies. De telefonistes nemen een bericht aan of schakelen door, afhankelijk van uw wensen. Zo hoeft u geen telefoontje meer te missen.

PAsCall Telefoonservice is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.

PAsCall TELEFOONSERVICE ZONDER ABONNEMENT

Probeer PAsCall Telefoonservice twee weken vrijblijvend en gratis uit. Wij hanteren geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen minimale afname, geen opzegtermijn en geen extra bijkomende kosten.

Meer informatie vindt u op: PAsCall.nl

 

Article Statistic
Posted in : MKB
Tags:
Comments so far : Comments Off on PAsCall Telefoonservice Geen Telefoon, geen factuur

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact