Bedrijf toevoegen | Adverteren

Hulp bij ontruimen woning

GB-Waardering

Als een alleenstaand persoon overlijdt, dan moet vaak de woning zo snel mogelijk ontruimd worden, zodat deze verhuurd kan worden of verkocht. Het zijn geen dingen waar u graag over nadenkt, maar het is wel noodzakelijk. Als u zelf om welke reden dan ook niet in staat bent om de woning leeg te ruimen, of u heeft er simpelweg geen tijd voor, dan staat Inboedel Opruimen.com graag voor u klaar om een helpende hand te bieden.

Woning leegruimen
Vaak is het zo dat een woning binnen een bepaalde tijdslimiet leeggeruimd moet zijn. Dit kan veel stress opleveren. En bij een huurwoning is het meestal zo dat het huis bezemschoon opgeleverd dient te worden, wat inhoudt dat het in de originele staat terug moet worden gebracht. Dit betekent dus dat wij voor u het huis uitruimen en dat wij daarnaast vloerbedekking, gordijnen en gordijnrails verwijderen. Ook zullen we kleine reparaties uitvoeren, zoals het vullen van gaten in de muren of het plafond.

inboedel opruimen.com kan u helpen bij het ontruimen en afvoeren van de inboedel en andere spullen uit een koophuis, huurhuis, appartement of verzorgings-appartement, etagewoning, flat, aanleunwoning, inleunwoning of seniorenwoning. Wij hebben voor elk soort woning de juiste oplossing en doen dit altijd ruim binnen de gestelde deadline. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u al het werk aan ons over laten.

Geen inboedel opkopen
Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk om te weten dat wij de inboedel en huisraad niet voor u kunnen opkopen. Wij kunnen u alleen helpen met de inboedel opruimen na overlijden en het bezemschoon opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer (06) 4242 0710. Wij nemen u graag al het werk uit handen, zodat u zich niet druk hoeft te maken. 

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Hulp bij ontruimen woning

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact