Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

BMI Berekenen

GB-Waardering

Door je BMI (Body Mass Index) te berekenen kom je er achter of je een gezond gewicht hebt. Er is namelijk niet één ideaal gewicht. Iedereen is anders en een gezond gewicht hangt bijvoorbeeld af van je lengte en of je een man of vrouw bent. Je BMI berekenen is een veel gebruikte maat voor het vaststellen van het ideale lichaamsgewicht.

Belangrijk om te weten bij het berekenen van je BMI

Het is belangrijk te weten dat er bij het berekenen van je BMI geen onderscheid wordt gemaakt tussen spiermassa en vetmassa. Het berekenen van je BMI is daarom niet geschikt voor kinderen in de groei, zwangere vrouwen en topsporters. Deze BMI testen (ook wel Quetelet-Index (QI) genoemd) zijn van toepassing op mannen en vrouwen vanaf 20 jaar

BMI berekenen

Door je BMI (Body Mass Index) te berekenen kom je er achter of je een gezond gewicht hebt. Er is namelijk niet één ideaal gewicht. Iedereen is anders en een gezond gewicht hangt bijvoorbeeld af van je lengte en of je een man of vrouw bent. Je BMI berekenen is een veel gebruikte maat voor het vaststellen van het ideale lichaamsgewicht.

Belangrijk om te weten bij het berekenen van je BMI

Het is belangrijk te weten dat er bij het berekenen van je BMI geen onderscheid wordt gemaakt tussen spiermassa en vetmassa. Het berekenen van je BMI is daarom niet geschikt voor kinderen in de groei, zwangere vrouwen en topsporters. Deze BMI testen (ook wel Quetelet-Index (QI) genoemd) zijn van toepassing op mannen en vrouwen vanaf 20 jaar.

Bereken hieronder jouw BMI:

 


Uw BMI is: 24.5 Normaal gewicht

Bereken je BMI

Met de BMI calculator ontdek je of je een gezond gewicht hebt. Een gezonde BMI is niet één bepaald gewicht. Een gezond gewicht heeft een ondergrens en een bovengrens. Als je gewicht lager of hoger is dan het gezonde gebied, dan kun je onderzoeken wat dit voor jou betekent.

Sommige mensen komen er na het berekenen van hun BMI achter dat ze iets onder of boven de ideale grens zitten. Dat hoeft niet direct te betekenen dat hun gezondheid in gevaar is. Let er wel op dat, als je veel of langdurig afwijkt of als je gewicht veel schommelt, dit risico’s kan geven voor je gezondheid.

Meer informatie over je BMI berekenen?

Wil je meer weten over het berekenen van je BMI of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Telefoonnummer: 020-5904710.

Article Statistic
Posted in : Gezondheid
Tags:
Comments so far : Comments Off on BMI Berekenen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact