Bedrijf toevoegen | Adverteren

Gebruikte fietsen

GB-Waardering

Door de crisis zijn er steeds meer mensen die een gebruikte fiets kopen in plaats van om de drie jaar een nieuwe fiets. Hierdoor is de markt van gebruikte fietsen enorm gegroeid.

Ook de overheid helpt hier een handje aan mee. Tot 1 april 2015 kan je als medewerker via je werkgever nog een nieuwe fiets kopen onder fiscale voorwaarden. Dit was voor de fietsenwinkels een belangrijke inkomstenbron. Naast een nieuwe fiets kon je fiscaal je fiets voordelig verzekeren en daarnaast kon je ook fietsbonnen aanschaffen die je kon gebruiken voor accessoires en het onderhoud van je fiets.

Helaas is dit vanaf 1 april afgeschaft en is de verwachting dat men steeds sneller een gebruikte fiets koopt. Het kopen van een gebruikte fiets kan via diverse kanalen. De meeste mensen kopen hun fiets direct bij de plaatselijke fietsvakhandel, lekker vertrouwd en als er wat is kan je vrijwal altijd wel aankloppen voor garantie.

Op internet worden tweedehands fietsen voornamelijk aangeboven via marktplaats.nl. Er zijn ook diverse andere sites zoals speurders onder andere waar je gebruikte fietsen aantreft. Ook zijn er websites die uitsluitend nieuwe en 2e hands fietsen aanbiedt van fietsenwinkels.

Zoek je een gebruikte fiets voor niet te veel geld? Kijk dan rustig rond op internet, er is voldoende aanbod en het loont vaak ook nog.

Article Statistic
Posted in : Links
Tags:
Comments so far : Comments Off on Gebruikte fietsen

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact