Bedrijf toevoegen | Adverteren

Bestel je vloerkluis bij Kluis&Co

GB-Waardering

Online een vloerkluis kopen in de webshop van Kluis&Co betekent de beste merken tegen scherpe prijzen, 24×7 service en installatie. Kluis&Co is de webshop van beveiligingsbedrijf KOP Beveiliging uit Leerdam (Gelderland). In tegenstelling tot andere webshops zit er dus echt een enorme berg beveiligingskennis achter de producten. KOP Beveiliging heeft uiteraard het politiekeurmerk Veilig Wonen en kan klanten als geen ander advies geven over kluizen, archiefkasten en de installatie er van.

Een vloerkluis is zeer inbraakwerend door de verwerking in betonnen vloeren. Die verwerking maakt het vaak zeer lastig voor onbevoegden om ze uberhaupt te vinden. Er zijn vloerkluizen te verkrijgen in diverse maten en Kluis&Co levert zowel aan particulieren en bedrijven. Sommige vloerkluizen zijn voorzien van een afstortmogelijkheid voor het afstorten van cash middels afstortcasettes.

Kluis&Co levert onder andere vloerkluizen van het merk Hamber. Meer weten over vloerkluizen of kluizen in het algemeen? Bezoek dan snel de webshop van Kluis&Co.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Bestel je vloerkluis bij Kluis&Co

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact