Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

De beste aankoopmakelaar van Nederland

GB-Waardering

Zoek je naar een aankoopmakelaar in Amsterdam of omgeving die je helpt bij de aankoop van je nieuwe woning? Zoek dan niet verder, Monique Verhoef van Mevrouw de Aankoopmakelaar kent de huizenmarkt in Amsterdam en omgeving als geen ander. Bovendien is de franchise-ondernemning Mevrouw de Makelaar al meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste Makelaar van Nederland' en dat is natuurlijk ook niet voor niets.

Monique Verhoef is al velen jaren actief in de Amsterdamse makelaardij, waarvan ruim 10 jaar als Register Makelaar/Taxateur. Met Monique als aankoopmakelaar profiteer je van uitgebreide vakkennis en ervaring. Monique behoedt je onder andere voor verborgen gebreken en onderhandelt de scherpst mogelijke deal voor jou. Hiermee bespaart Monique je vaak al snel duizenden euro's. 

Als makelaar houdt Monique zich alleen bezig met het aankopen van huizen en niet met de verkoop. Zo zijn er geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee ze onderhandelt over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kan Mevrouw de Aankoopmakelaar professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor jou!

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on De beste aankoopmakelaar van Nederland

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact