Bedrijf toevoegen | Adverteren

Muurstickers in huis steeds populairder

GB-Waardering

Tegenwoordig kun je muurstickers kopen om zo je huis leuk te decoreren. Je kunt een kale muur verfraaien met een muursticker. De keuze is reuze, want er zijn vele stickers te vinden voor diverse doeleinden. Voor zowel de keuken, de slaapkamer, woonkamer en kinderkamer heb je muurstickers. Dit kunnen trendy muurstickers zijn, maar je hebt ook deurstickers, krijtbordstickers en geboortestickers. Met een muursticker kun je een muur in korte tijd verfraaien. De verkochte stickers zijn duurzaam, zelfklevend, veelzijdig en meestal van goede kwaliteit. Dit laatste kan belangrijk zijn om te voorkomen dat je te maken krijg met achterblijvende lijmresten bij het verwijderen.

Muurstickers verwijderen

Op een gegeven moment zul je weer wat anders willen en dan zul je de stickers moeten verwijderen. Het verwijderen van zelfklevende muurstickers is redelijk eenvoudig, maar je moet het wel zorgvuldig doen. Doe je het niet zorgvuldig of heb je relatief goedkope stickers gekocht, dan heb je kans dat er lijmresten achterblijven die de muur kunnen ontsieren.


Om de wanden niet te beschadigen kun je een haardroger en een verfkrabber gebruiken om de sticker voorzichtig los te halen met de verfkrabber. Door de haardroger te gebruiken maak je de lijm was soepeler en zo kun je de muursticker gemakkelijk loshalen. Mocht je de wanden opnieuw verven, dan is het raadzaam om te controleren of de resten lijm goed zijn verwijderd. Wanneer je over de lijm zal schilderen, zal de verf niet goed hechten en afpellen. Je kunt de lijm er af halen en het eventueel schuren met schuurpapier.

Article Statistic
Posted in : Kinderen
Tags:
Comments so far : Comments Off on Muurstickers in huis steeds populairder

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact