Bedrijf toevoegen | Adverteren

Bedrijfshuisvesting units

GB-Waardering

Bedrijfshuisvesting units: een tijdelijk onderkomen

Wanneer een bedrijfspand een grootschalige renovatie of verbouwing moet ondergaan, dan is het niet handig om de boel te sluiten tijdens deze periode. Je wil immers graag door met je bedrijf. Je zou tijdelijk in een ander kantoorpand kunnen gaan zitten, maar dat is vaak niet praktisch, omdat je klanten je dan niet weten te vinden. Kies daarom voor bedrijfshuisvesting units. Deze speciale units kunnen eenvoudig op de parkeerplaats naast je bedrijfspand worden geplaatst. 

Bedrijfshuisvesting units: compleet kantoor
De bedrijfshuisvesting units zijn eenvoudig te plaatsen op het parkeerterrein. Het is zelfs mogelijk om enkele bedrijfshuisvesting units te stapelen, zodat er een klein kantoorpand gebouwd kan worden. Door trappen aan de buitenkant te plaatsen kun je eenvoudig naar boven. Ook kunnen de bedrijfshuisvesting units aaneengeschakeld worden, zoals treinstellen, zodat je een grotere ruimte creëert om te werken.

Bedrijfshuisvesting units: eenvoudig inrichten
De bedrijfshuisvesting units zijn vervolgens eenvoudig in te richten en kunnen in een handomdraai van stroom en internetaansluiting worden voorzien. Ook telefoonlijnen zijn eenvoudig aan te leggen. Zo kun je gewoon doorgaan met je werk, terwijl je geen telefoongesprek of e-mail misloopt. De bedrijfshuisvesting units zijn ideaal voor tijdelijke huisvesting van het bedrijf en stukken goedkoper dan het huren van een extra pand. Vraag eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel direct 033-2451124.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Bedrijfshuisvesting units

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact