Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Fullservice Internetbureau

GB-Waardering

fullservice Internetbureau

Fullservice internetbureau is een internetbureau in Amsterdam-Haarlem ambitieuze Fullservice professionals met 15 jaar werkervaring binnen de online wereld!

fullservice internetbureau in Amsterdam-Haarlem. 2 jonge ambitieuze professionals die met elkaar ruim 15 jaar werkervaring binnen de online wereld Al onze professionals hebben hun werkervaringen opgedaan bij een aantal nationaal opererende internet bureaus en media bedrijven.

Internetbureau uit Amsterdam.

dotcom4ys Domain names and internet concept  what-is-seo

Hierbij zijn we altijd nauw betrokken geweest bij de realisatie van kleine tot zeer grote online projecten. Wij hebben businessmodellen vertaald naar online strategiën, interactie ontwerpen gemaakt, gebruiksvriendelijke designs aangeleverd en de online projecten technisch gerealiseerd en onderhouden. Bij veel van deze projecten hebben we ook de rol vervuld van project manager.

fullservice Internetbureau met 15 jaar werkervaring

Hoe pakken wij een project aan? In 6 stappen leggen we hieronder uit hoe we samen met u een topwebsite ontwikkelen.

 1. Strategie bepalen
  Wie zijn de doelgroepen? Welke doelen moeten er bereikt worden? Deze en andere vragen beantwoorden we met een strategisch document. Hierin bepalen we de koers van de website om maximaal rendement uit de website te halen.

 

 1. Uniek webdesign met designgarantie!
  Op basis van uw huisstijl en met uw doelgroepen in het achterhoofd beginnen wij met het ontwerpen van de website. Wij presenteren onze voortgang en horen graag uw feedback. Wij doen dit net zo lang tot u helemaal tevreden bent. Dan pas gaan wij over tot technische ontwikkeling.

 

 1. Technische ontwikkeling
  Het design wordt omgezet naar een werkende website. We bouwen alles in WordPress met schone sterke code. Dit doen we op een testserver. Zo kunnen alleen mensen die er daadwerkelijk ook moeten zijn de website bekijken.

 

 1. Testen en vullen
  Als de website helemaal ontwikkeld is gaan we de website testen. Zo halen we alle kinderziektes en bugs eruit. Tegelijkertijd kunt u de website vullen met alle teksten en afbeeldingen. Dit alles nog steeds op de testserver.

 

 1. Livegang!
  Alles is getest en de website is volledig gevuld? Dan zetten we de website over naar het domein waarop deze uiteindelijk komt te draaien. De website is nu voor de hele wereld bereikbaar.
 1. Analyse & verbetering
  De website staat online. Nu gaat het pas echt beginnen. Werkt de gemaakte strategie? Waar liggen de zwakke punten? We zoeken het uit met statistieken en testen. En vervolgens optimaliseren we de website weer.

fullservice internetbureau

seo search engine optimization

Overig: Hotmail informatie

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Fullservice Internetbureau

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact