Bedrijf toevoegen | Adverteren

Kerstpakketten – voor iedereen wat wils

GB-Waardering

Elk jaar worden er zo’n drie tot vier miljoen kerstpakketten uitgereikt. De uitdaging daarbij is om elk jaar weer met een aansprekend, betaalbaar en origineel kerstpakket te komen. Kerstpakket.nl helpt daarbij. Wij hebben een breed assortiment kerstpakketten die eenvoudig online te bestellen zijn. Van wellness en duurzaam tot wijn en van voordelige volumepakketten tot luxe vlees en vis kerstpakketten. Voor de extra persoonlijke noot hebben we onze maatwerk kerstpakketten.

Pakket voor elk budget
Of het nu om een goedkoop kerstpakket gaat of om een rijk gevuld pakket, Kerstpakket.nl heeft alles in huis om verrassende en originele kerstpakketten samen te stellen. Niet voor niets is een pakket voor elk budget ons credo. Zo hebben wij in onze serie Volume Toppers al een goed gevuld kerstpakket met een luxe uitstraling voor nog geen tien euro. De indeling van kerstpakketten in prijsklassen maakt het erg eenvoudig om via onze webshop snel een keuze te maken. Door kerstpakketten aan te bieden in vele prijsklassen, hebben wij gegarandeerd kerstpakketten die passen binnen de geldende fiscale regelingen.

 

Voor elk wat wils
Voor werkgevers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij de serie Duurzaam. Kerstpakketten met originele Fair Trade producten, geproduceerd met oog voor mens en milieu en op basis van eerlijke handel. De werkgever die het personeel eens flink in de watten wil leggen, adviseren wij de serie wellness kerstpakketten. Originele geschenken gevuld met bijzondere producten van Rituals of het Nederlandse Beautea. En voor wie echt wil uitpakken, hebben wij onze luxe kerstpakketten: van heerlijke serranoham en smakelijke zalm tot kakelverse kalkoen. Champagne- en wijnpakketten maken ons assortiment compleet.

 

Eenvoudig bestellen
Dankzij de overzichtelijke structuur van onze webshop, maakt Kerstpakket.nl online eindejaarsgeschenken bestellen makkelijker dan ooit. Bovendien hebben wij meer dan dertig jaar ervaring met het samenstellen en bezorgen van kerstpakketten. U bestelling is bij ons dan ook in goede handen. Dat wij kerstpakketten leveren tegen de laagste prijs is daarbij mooi meegenomen.

Article Statistic
Posted in : Links
Tags:
Comments so far : Comments Off on Kerstpakketten – voor iedereen wat wils

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact