Bedrijf toevoegen | Adverteren

Het nadeel van DAB+

GB-Waardering

DAB+ zou het nieuwe radio luisteren moeten worden, maar de verkoopcijfers vallen ontzettend tegen. Dit komt voornamelijk door het feit dat de DAB+ radio’s ontzettend duur zijn in vergelijking tot de FM radio’s. Veel mensen hebben het het geld er dan ook niet voor over om over te stappen op een digitale radio. Het enige waar je een digitale radio zou gebruiken is namelijk in de auto. In je huiskamer of in je slaapkamer kun je namelijk gewoon gebruik maken van internet radio.

Internet radio luisteren kun je gelukkig overal doen zolang je maar een internet verbinding hebt. Het is misschien niet heel handig om online radio te luisteren in je auto, omdat dat aardig kan optellen in je data bundel. Als je een paar uur internet radio zou luisteren met je internetbundel dan ben je er aan het eind van de dag doorheen en dat wil je natuurlijk ook niet. Gelukkig hebben we daarom de FM en tegenwoordig ook de digitale radio. Het voordeel van de digitale radio wel is dat de geluidkwaliteit bijzonder goed is. Daarnaast zul je ook geen last hebben van ruis of kraak. In principe draait het hier om de overgang van analoog naar digitaal.

Online heb je natuurlijk ook heel veel mogelijkheden als het neerkomt op radio stations. Je kunt natuurlijk 538 live luisteren, maar je kunt ook gewoon gaan voor een kleiner station dat niet heel erg bekend is. Zo hoor je ook nog eens wat anders dan de pop muziek van deze dagen. Via verschillende internet radio portalen kun je een hoop variatie vinden in het aanbod van stations dat je kunt luisteren. Je zult nog verbaasd zijn met wat je kunt vinden. Er zijn zelfs enkele piraten radio zenders die alleen maar piraten hits uitzenden. Limiteer je dus niet alleen tot de FM of digitale radio maar verbreid je horizon!

Article Statistic
Posted in : Muziek
Tags:
Comments so far : Comments Off on Het nadeel van DAB+

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact