Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Kunststof kozijnen

GB-Waardering

Kunststof kozijnen

Niet alleen zijn kunststof kozijnen aanmerkelijk goedkoper in aanschaf dan houten of aluminium kozijnen, ze verdienen zich in de loop van de tijd ook nog eens terug. Kunststof kozijnen beschikken over uitstekende isolerende eigenschappen, worden tegenwoordig milieuvriendelijk geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Zo draagt u met het plaatsen van kunststof kozijnen zowel op korte als lange termijn een nuttig steentje bij aan een schoner milieu.

Kunststof kozijnen weinig onderhoud

Zoals u misschien wel bekend is het moderne kunststof dat gebruikt wordt voor gevelbekleding, kunststof kozijnen en deuren door en door gekleurd. Verbleking van de kleuren, door inwerking van het zonlicht, is dan ook tegenwoordig niet meer aan de orde. Tevens zijn kunststof kozijnen voorzien van een harde krasvaste toplaag die het aanhechten van vuil bemoeilijkt. Zo nu en dan schoonmaken met een niet agressief schoonmaakmiddel en eenmaal per jaar een behandeling met een protectiewax zorgt ervoor dat uw kunststoffen kozijnen tientallen jaren als nieuw blijven.

Meer weten over de verschillende soorten kunststoffen kozijnen en wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Kom kijken in onze showroom in Huizen en laat u voorlichten door een van onze medewerkers. telefonisch informatie inwinnen kan natuurlijk ook. Wij zijn elke werkdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Kunststof kozijnen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact