Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een vakantie naar Zambia

GB-Waardering

Zambia. Het land met die mooie watervallen. Hoe heten ze ook alweer? Oja! De Victoriawatervallen. Naast watervallen bestaat het land nog uit wouden, natuurparken en moerassen. Een rondreis zambia levert dus genoeg bezienswaardigheden op. Het is wel van belang dat je alle zaken in orde hebt. Ik ga een aantal van deze zaken bespreken om je wat meer duidelijkheid te geven over Zambia.

Zoals eerder vermeld bestaat Zambia dus vooral uit wouden, moerrassen en natuurparken. Deze zijn uitgestrekt over het hele land, dus waar je ook in Zambia gaat rondreizen, je komt gegarandeerd bezienswaardigheden tegen. In de natuurparken kom je vooral giraffes, olifanten en nijlpaarden tegen. Safari zambia is bijna overal in het land mogelijk. De bekendste attractie van het land, de Victoriawatervallen, kom je tegen op de grens van Zimbabwe en Zambia. Dit is tevens de breedste waterval van heel Afrika.

Zambia kent een tropisch klimaat. De temperaturen liggen erg hoog. Dit kan oplopen tot wel veertig graden. Het is daarom van belang dat je de geschikte periode uitkiest om rond te reizen in Zambia. De maanden mei, juni, juli en augustus zijn hier geschikt voor. De temperatuur ligt in die periode rond de 25 graden en je vermijdt tevens het regenseizoen en ook tropische stormen.

Je reisdocumenten moeten in orde zijn voor een probleemloze vakantie. Je paspoort moet minimaal zes maanden geldig zijn bij terugkomst uit Zambia en een visum is verplicht om aan te schaffen. Dit kan via de ambassade van Zambia in België of aan de grens van Zambia. De prijs ligt rond de 40 euro voor een visum en zal drie maanden geldig zijn.

Als laatste advies raad ik je aan om eerst langs je huisarts te gaan voordat je gaat reizen. Hij kan je persoonlijk advies geven en bepaalde inentingen aanraden. Malaria is een ziekte die veel voorkomt in Zambia, dus zorg dat je genoeg weet over deze ziekte.

Article Statistic
Posted in : Links
Tags:
Comments so far : Comments Off on Een vakantie naar Zambia

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact