Bedrijf toevoegen | Adverteren

Website leasen

GB-Waardering

Website leasen

Wanneer je een beperkt budget hebt, en niet in staat bent om direct een investering te doen, dan kunnen wij uitkomst bieden. Heb je een beperkt budget en wil je toch beschikken over een professionele website? Dan kun je bij ons een website leasen. Het voordeel van een website leasen is dat je voor een vast, laagbedrag per maand online bent, en niet met enorme startkosten zit opgezadeld. Dt is ideaal voor starters, maar ook voor bedrijven waarbij het misschien wat minder gaat, en er actie nodig is in de vorm van een nieuwe site, met goede vindbaarheid.

 

Website leasen is betaalbaar, maar toch professioneel

 

Er zijn meerdere partijen waarbij je een website leasen kunt. Veel van deze bedrijven zadelen je op met een standaard website, die je in sommige gevallen zelf mag inrichten. Wij vinden dat onzin, en niet helemaal eerlijk. Wij rekenen geen tweehonderd euro voor een lege CMS, maar zorgen al voor slechts € 149,- startkosten, en €15,- p.m voor een volledig verzorgde en ingerichte website.

Elke site die bij ons wordt gemaakt, dus ook bij website leasen, is op maat gemaakt, naar wensen van de opdrachtgever. Natuurlijk krijg je voor deze prijs geen technologisch hoogstandje, maar wel een degelijke, professionele website die uitstekend gevonden wordt in zoekmachines.

 

Basis pakket voor starters

Naast een website leasen is het mogelijk om een totaalpakket bij ons af te nemen, die je voorziet van een logo, visitekaartjes, en een website. Desgewenst kunnen we een huurbedrag op maat maken voor dit totaalplaatje. Hiermee komen we starters op de ondernemersmarkt tegemoet. Alles is al duur genoeg tegenwoordig, en ons doel is om zoveel mogelijk starters een prima kans te bieden.

Article Statistic
Posted in : Website promotie
Tags:
Comments so far : Comments Off on Website leasen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact