Bedrijf toevoegen | Adverteren

Je Huis goed beveiligd

GB-Waardering

Je moet er niet aan denken. Je komt thuis en je huis is leeg geroofd. Blijkbaar was je huis toch niet goed genoeg beveiligd. En je had toen je het huis had gekocht nog een politiekeurmerk voor het hang- en sluitwerk gekregen.

Wat kan je er nu aan doen om dit te voorkomen? Er zijn verschillende mogelijkheden. Inbrekers houden er niet van om in het volle licht hun slag te slaan. Dus zet uw buitenverlichting op een schemerschakelaar.

Leg uw sleutels niet op een makkelijk te raden plaats. De meest favorieten plaatsen zijn onder de deurmat, de container of een omgekeerde bloempot. Doe ook ramen en deuren dicht als u in huis in een ander vertrek bent. Dus ga niet naar zolder met de tuindeur open.

Maak het de inbreker niet te gemakkelijk door ladders of ander klimmateriaal in de tuin te leggen. Inbrekers maken ook graag gebruik van latwerken, pergola’s waarlangs de inbreker omhoog kan klimmen.

Laat inbrekers niet weten dat u er niet bent door een briefje op de deur te plakken met “ik ben er even niet”. Dit geldt ook voor de bekende sociale media. Vertel uw vrienden achteraf maar waar u naartoe bent geweest.

Leg waardevolle spullen niet in het zicht. Ieder gezin heeft allerlei leuke elektronische apparaten, zoals tables en smartphones. Inbrekers nemen ze graag mee. Ook voor waardevolle sieraden geldt dat ze in ieder geval niet in het zicht mogen zijn. Beter is zelfs om ze te bewaren in een kluis.

Je kunt je huis ook beveiligen met een camerabewaking systeem. De camera’s heb je in allerlei prijsklassen. Hier geldt ook weer dat goedkoop duurkoop kan zijn want de beeldkwaliteit is minder bij de goedkopere camera’s. Je wilt natuurlijk wel dat jouw inbreker opgepakt kan worden op basis van de camerabeelden. Een goede camera is een AHD camera.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Je Huis goed beveiligd

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact