Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

BOUWEN4U concept

GB-Waardering

Nieuw te bouwen woning en altijd scherpe offertes

Nieuw te bouwen woningen en altijd scherpe offertes.

Wilt u duurzaam en kwalitatief een huis bouwen voor een scherpe prijs? Met het BOUWEN4U concept bent u op het juiste adres. Met BOUWEN4U heeft u keuze uit verschillende woningtypes. Wij werken volgens een unieke bouwmethode die resulteren in duurzame en energiezuinige woningen, tegen een scherpe prijs. In deze brochure geven wij u uitgebreid informatie over de mogelijkheden.
Heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Telefoon 0623805003
www.bouwen4u en www.tiebenvastgoed.nl nl mail adres: info@tiebenvastgoed.nl

Bouwen4u maakt gebruik van bedrijven die zich hebben bewezen met hun prefab systemen en van hun details, zodat er goedkoop en goed kan worden gebouwd . De prefab kan in houtskelet zijn of in lichtbeton en/of een combinatie van beiden zijn:

 

De werkwijze van het bouwen is globaal als volgt:

Ontgraven funderingsstroken en metselwerk tot onderkant begane grond

 

Begane grondvloer leggen, casco alle prefab wanden, verdiepingsvloer en prefab wanden op verdieping door aannemer in een paar dagen

 

Dakconstructie als prefab plaatsen en dak met pannen afwerken

 

Kozijnen plaatsen tegen de binnenwanden van de spouw (kan ook direct vanuit de werkplaats gemonteerd zijn

 

De aannemer gaat buitenmuur plaatsen.

 

De installateur kan direct draden trekken voor Electra, omdat alles bij de prefab is ingebouwd en kan in korte tijd de installatie doen.

 

De stukadoor doet cementdekvloeren.

 

De tegelzetter doet de wandtegels en vloertegels.

 

De aannemer plaats binnen kozijnen en deuren en plaatst de trap en de installateur plaatst het sanitair.

 

Oplevering na ± 12 week.

 

 

Bouwen4u met prefab bouwen heeft zo zijn voordelen:

Snelle bouwmethode ± 12 week en minder rentelasten.

 Minder faalkosten en minder uren op de bouw.

Doorvoeren van standaarddetails die zich hebben bewezen.

Werken met betrouwbare aannemers om zodoende de concurrentie aan te gaan .

Onderhoudsarme woningen met kunststof kozijnen, overstekken, etc.

Badkamers met hoog afwerkingniveau.

 

Vanuit de basis kunnen meerdere types woningen worden gebouwd, zoals: Boerderij type, T woning, L woning, Herenhuis, Notaris huis, Pastorie huis, Lessenaarswoning en een Stolp/Piramide.

 

Individuele wensen kunnen in ieder ontwerp worden ingepast, zoals breder, langer, andere gevelindeling, toevoegen van dakkapellen, schoorstenen en erkers. Vraag een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Bouwen4u staat voor betaalbaar bouwen

Bouwen4ubrengt altijd scherpe offertes uit.

 

Wilt u duurzaam en kwalitatief een huis bouwen voor een scherpe prijs? Met het BOUWEN4U concept bent u op het juiste adres.  Met BOUWEN4U heeft u keuze uit verschillende woningtypes. Wij werken volgens een unieke bouwmethode die resulteren in duurzame en energiezuinige woningen, tegen een scherpe prijs. In deze brochure  geven wij u uitgebreid informatie over de mogelijkheden.

Heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.  Telefoon 0623805003

www.bouwen4u.nl   mail adres: info@tiebenvastgoed.nl

 

 

Particulier opdrachtgeverschap

Met meerdere mensen zelf  je huis bouwen komt tegenwoordig steeds vaker voor. Veel mensen zijn naar een dergelijke mogelijkheid op zoek en weten niet waar ze moeten beginnen. Om gezamenlijk een project te beginnen, kan kosten besparend zijn, dan wanneer je alleen een woning gaat bouwen. Gezamenlijk heb je minder kosten voor architect en tevens kunnen aannemers kosten besparen, die weer in het voordeel van de groep komen te liggen.

Bouwen4u is de aangewezen partij om dit te organiseren. We hebben uitgekiende modellen en eventueel kunnen we die , koppelen tot bijvoorbeeld: twee onder een kap woning of een rijtjeshuis.

Verder kunnen we individueel wensen inpassen, zodat iedere woning uniek is. U kunt maximaal invloed blijven uitoefenen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Telefoonnr. 0599 417613 of 0623 80 50 03

 

 

Mantelzorgwoning

Apart en toch samen. Een mantelzorgwoning (ook wel kangaroewoning genoemd) is een woonvorm waarbij mensen die zorg nodig hebben toch zelfstandig kunnen wonen en deel kunnen uitmaken van het huishouden van een mantelzorger. De woning bestaat uit twee zelfstandige woningen (de zorg- en hoofdwoning) met elk eigen badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer enzovoorts. De twee woningen zijn naast elkaar of boven elkaar geplaatst en door middel van een tussendeur of tussentrap is het mogelijk van de ene naar de andere woning te gaan. De mantezorgwoning is gelijkvloers, de hoofdwoning kan uit meerder lagen bestaan. Het uitgangspunt van een mantelzorgwoning is dat u kunt zorgen voor bijvoorbeeld uw gehandicapte kind of samen wilt wonen met uw ouders maar toch met uw eigen gezin in de hoofdwoning een eigen leven kunt leiden.

Bouwen4ukan u daarbij helpen een mantelzorgwoning te ontwikkelen, die past op uw kavel en ook voldoet aan de bestemmingsplan eisen. Wij hebben voorbeelden en gaan graag met u in gesprek om vrijblijvend hierover info te geven.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Telefoonnr. 0599 417613 of 0623 80 50 03

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on BOUWEN4U concept

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact