Bedrijf toevoegen | Adverteren

Houdt ze buiten de deur

GB-Waardering

Je hebt het voor elkaar: een vrouw, een mooi huis, leuke auto voor de deur, een huisdier en een kind op komst. Dat is fijn voor jou. Maar er zijn ook mensen, die dat ook willen, ten koste van jou. Door omstandigheden hebben ze niet hun droomcarrière kunnen verwezenlijken en nu denken ze toch snel aan veel geld te kunnen komen door hun slag te slaan in jouw huis.

Er zijn heel wat oplossingen, die jou kunnen helpen om dit te voorkomen. Je kunt goede sloten plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld sloten die beveiligd zijn tegen de kerntrekmethode, een geliefde methode onder het dievengilde. Je kunt je huis vol in het licht zetten door verlichting te gebruiken, die reageert op een bewegingssensor. En je kunt je huis beveiligen door videobewaking.

Er zit heel veel verschil in beveilingscamera’s. Je ziet dat als je kijkt naar het programma “Opsporing gezocht”. Je wilt natuurlijk dat de dieven, die het hebben gewaagd om in jouw huis te komen goed duidelijk zichtbaar in beeld zijn. Op deze manier kunnen ze tenminste door de politie in hun kraag gevat worden.

Een betaalbare oplossing voor beveiligingscamera’s is bijvoorbeeld de beveiligingscamera Sony. Deze analoge camera is een CCTV systeem met een zogenaamde BNC aansluiting. Analoge videobewaking is nog steedspopulair en is goed betaalbaar. Een duurder camera heeft AHD (Analoog High Definition), waarbij het signaal gaat over een coaxial kabel die analoog HD video transmissie overbrengt.

Let ook op of de camera draadloos is of niet. Het is natuurlijker mooier als je die kabels niet hoeft weg te werken.

Het allerbeste is natuurlijk als andere mensen van je spullen afblijven. Maar helaas de realiteit is nu eenmaal dat dat niet zo is. Daarom moeten wij, hardwerkende mensen, er van alles aan doen dat het dievengilde zich niet aan jouw spullen vergrijpt.

Article Statistic
Posted in : Electronica en Computers
Tags:
Comments so far : Comments Off on Houdt ze buiten de deur

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact