Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een dagje weg in Amsterdam of Rotterdam

GB-Waardering

Een dagje winkelen in Amsterdam of Rotterdam. Twee mooie steden met een groot aantal winkels en een grote variatie aan restaurants waar je lekker kan eten. Gezellig een dagje met je vrienden, jong en oud het maakt allemaal niet uit. Creditcard van je man mee en een paar keer over zijn limiet gaan, waarschijnlijk een droom van elke vrouw. Maar wat is er nu daadwerkelijk te doen in beide steden. In het kort zal ik wat hoogtepunten noemen die er gedaan kunnen worden als je keer een dag in de buurt bent van de twee steden.

Amsterdam waarschijnlijk het meest bekend vanwege de vele coffee shops en de prostituees. Het is echter veel meer dan dat. Er is zoveel meer te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grachtengordel. Hier kun je zonder een euro te spenderen toch al een hele dag rond lopen. Daarnaast staat er bijvoorbeeld ook het Anne Franks Huis in Amsterdam. Om terug te komen op de prostituees zijn de Amsterdamse Wallen toch nog een aardige attractie om wat tijd te spenderen. Het is best een mooi iets om te gaan kijken en rond te lopen, want het is een attractie op zich. Het vondelpark is er natuurlijk ook nog en mag ook niet vergeten worden. Er komen hier jaarlijks ongeveer 10 miljoen mensen kijken. Dit zijn enkele plekken die leuk zijn om te bezoeken in Amsterdam. Mocht je je oud voelen kun je altijd nog gaan voor Botox Amsterdam.

Hier kun je ook gaan voor een Botox in Rotterdam, maar dat is waarschijnlijk niet waarvoor je een dagje Rotterdam pakt. Enkele trekpleisters van Rotterdam zijn natuurlijk de haven. Tot en met 2004 was dit de grootste haven van de wereld. De koopgoot is een ontzettend leuk winkelgedeelte voor de vrouwen. Er zijn hier een hoop grote warenhuizen, genoeg plek om je geld te spenderen. Ga je toch voor de rust dan kun je altijd nog het museumpark van Rotterdam pakken. Hier is dus ook meer dan genoeg  te doen voor een gezellig dagje of weekend.

Article Statistic
Posted in : Vrije tijd en Hobby
Tags:
Comments so far : Comments Off on Een dagje weg in Amsterdam of Rotterdam

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact