Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Spinnenbestrijding door Spinbusters

GB-Waardering

\\\\ Spinnenbestrijding

Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn in de natuur, vormen zij vaak een grote bron van ergernis en overlast in de buurt van woningen en bedrijven. Met name woningen en bedrijfspanden in de buurt van weilanden of water kunnen overlast ondervinden, maar ook in nieuwbouwwijken kunnen spinnen een ware plaag vormen. Naast de spinnenwebben op bijvoorbeeld kozijnen en ruiten, veroorzaken de uitwerpselen hardnekkige vlekken die de kozijnen of gevelbekleding aantasten.

Sinds een aantal jaar is de spin een beschermde diersoort in Nederland, het verdelgen / doden van spinnen met gif (‘spinnen spuiten’) is dan ook bij wet verboden. Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid! Spinbusters maakt daarom gebruik van een milieuvriendelijk product, het meest krachtige bij wet toegestane middel in Nederland. Dit product is geen spinnenbestrijdingsmiddel, maar een 100% biologisch en milieuvriendelijk product om overlast van spinnen te voorkomen. Het is dus veilig voor mens, plant en dier! Nadat het oppervlak met ons product geïmpregneerd is blijft een onzichtbaar vuilafstotend beschermlaagje achter. Op dit beschermlaagje kunnen spinnen geen nesten of spinnenwebben bouwen!

\\\\ Drievoudige werking antispinnen product

Ons product heeft een drievoudige werking:

1. Spinnen en andere insecten worden geweerd;
2. Uitwerpselen en andere vervuiling worden afgebroken;
3. De ondergrond wordt voorzien van een vuil afstotende beschermlaag.

Na het aanbrengen van het product zijn oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft ons product een nawerking tot 6 maanden. Bijkomend voordeel is andere insecten (vliegen, muggen ect.) ook niet van de beschermlaag houden, en dus ook niet op de behandelde plaatsen gaan zitten!.

\\\\ Behandelen tegen spinnen?

Als in het voorjaar de zon gaat schijnen komen spinnennesten uit, hét moment voor de eerste behandeling. In het najaar gaan de vrouwtjes paren, en is de spin op zijn sterkst.

Door in het najaar wederom uw woning of bedrijfspand te laten behandelen wordt voorkomen dat de spinnen nieuwe nesten gaan bouwen. Bij een antispinnen behandeling voert Spinbusters de volgende werkzaamheden uit:

• Het met een ragebol verwijderen van spinnen, hun nesten en webben;
• Het aanbrengen van ons antispinnen product met een (lage) drukspuit / nevelspuit.

Uiteraard is een behandeling goed te combineren met een reinigingsbeurt van bijvoorbeeld de kozijnen, ramen of houtwerk! Nadat de schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd worden de schoongemaakte objecten behandeld, waarna overlast door spinnen maandenlang tot het verleden behoort!

\\\\ De kosten van een antispinnen behandeling

Afhankelijk van de locatie, bereikbaarheid en exacte specificaties van het te behandelen object gelden onderstaande prijzen per behandeling door Spinbusters:

• Prijs vanaf €60,00

Voor meer richtprijzen kijk op onze website onder Prijzen

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden uw woning of bedrijfspand ieder voor- en najaar door Spinbusters te laten behandelen. Uiteraard kunt u hiervoor een abonnement afsluiten bij Spinbusters. Voor het aanvragen van een offerte voor het bestrijden van spinnen en ongedierte door Spinbusters, klikt u op ‘Offerte Opvragen’ of Contact op onze website.

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Spinnenbestrijding door Spinbusters

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact