Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Oranje, rond en gezond!

GB-Waardering

 

 

Wist u dat de sinaasappel oorspronkelijk uit China komt en boordenvol vitamine C zit?

 

Vitamine C is een antioxidant en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. 

 

Zoveel?                                                                                  

In één sinaasappel (120 gram) zit 61 milligram ascorbinezuur. Wanneer u één sinaasappel op een dag eet, krijgt u al 67% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan vitamine C binnen. Wanneer u 1 glas (150 ml) sinaasappelsap met vruchtvlees perst uit een Zumex sinaasappelpers, krijgt u maar liefst 53 milligram binnen. Dit is bijna 10% meer dan met een normale persmachine.

 

Bruikleen

Speciaal voor u hebben wij een concept ontwikkeld. Bij ons hoeft u niet te investeren, door een Zumex sinaasappelpers te kopen. Deze machine kunt in bruikleen krijgen. U hoeft alleen de sinaasappels en de flessen af te nemen, tegen uiteraard een speciale prijs van 15 kilo voor €11,50.

 

Op onze website: http://www.pasfruit.nl/bruikleen-formule/ hebben wij een aantal berekeningen op een rijtje gezet, wat betreft het terugverdienmodel.

 

Contact

Wij zijn gevestigd aan de Hemmerbuurt 136, te Hem. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0228541379, ook kunt u een mail sturen naar info@pasfruit.nl. Voor meer informatie bezoek dan onze website: http://www.pasfruit.nl/.

 

Pasfruit, de groothandel in persfruit.

Article Statistic
Posted in : Gezondheid
Tags:
Comments so far : Comments Off on Oranje, rond en gezond!

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact