Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Bol.com verandert website met het oog op de toekomst

GB-Waardering

Vandaag worden er nog een aantal aanpassingen ingevoerd op de website van Bol.com. Met alle visuele aanpassingen wil Bol.com zich gereed maken voor de toekomst. Bol.com zal later dit jaar ook nog een aantal eigen mobiele apps uitbrengen. Eind vorig jaar startte de online winkelgigant met een aantal testen voor veranderingen aan de website. Twee maanden geleden werd de hoofnavigatie van bovenaan naar links verschoven. Vandaag worden er dus nog meer optische veranderingen doorgevoerd.

Bol.com wil vooral heel veel productcategoriën. En iedere productgroep dient weer op een andere manier ingericht te worden. De lijsten met producten worden ook meer visueel. Er komen meer beelden en wat minder tekst. In de pagina's zijn opvallend meer witruimtes gebruikt om zo een beter overzicht te krijgen op mobiele apparaten. Omdat het bij touch screens eerder kan gebeuren dat er op een verkeerde link wordt geklikt, is er meer witruimte gebruikt.

De partnerverkopers worden nu beter gepresenteerd, dit omdat een op de vijf verkochte artikelen wordt geleverd door een externe partner. Van mei t/m augustus zijn er 2000 externe verkopers bijgekomen. Bol.com heeft nu 7000 externe verkopers. Partnerverkopers zijn online webshops die zich kunnen aansluiten bij Bol.com om via de website van Bol.com hun producten te verkopen.

Bol.com wil graag ook eigen mobiele apps op de markt brengen. Bol.com verwacht dat het omslagpunt van meer mobiele telefoons en tablets dan vaste systemen zoals laptops en desktops volgend jaar zal worden bereikt.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Bol.com verandert website met het oog op de toekomst

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact