Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Is pakketbezorging op zondag een goede ontwikkeling?

GB-Waardering

Vanaf 31 augustus zal het mogelijk zijn om bij grote webshops als Coolblue, Bol.com Dixons pakketten op zondag te laten bezorgen. Het gaat vooralsnog om een test. Als het een succes is dan wil PostNL de zondagbezorging ook beschikbaar gaan stellen voor kleine en middelgrote webshops. Is de zondagbezorging eigenlijk wel of niet een goede ontwikkeling?

Het invoeren van de zondagbezorging kan zorgen voor extra werk voor webwinkels. Op zaterdag moeten nu ook pakketten ingepakt worden en vragen die binnenkomen moeten zo snel mogelijk beantwoord worden, dus zit je naast zaterdag ook op zondag te werken. Omdat grote retailers grote hoeveelheden met pakketten hebben, kunnen deze pakketten door de retailers zelf al voorgesorteerd worden, dat scheelt PostNL veel werk. Maar kleinere webwinkels kunnen dit sorteren (nog) niet zelf doen en moeten de pakketten eerst aanbieden bij PostNL. De vraag is of PostNL dit extra werk allemaal wel wil gaan doen. Kortom komt er überhaupt een mogelijkheid voor de kleinere webwinkel om straks van de zondagbezorging gebruik te maken?

Nu zou het zo kunnen zijn dat de kleinere webshops van de zondagbezorging wel gebruik kunnen gaan maken, maar dat ze voor extra services moeten gaan bijbetalen. Op deze manier wordt de kloof dus de grote en kleine retailers steeds groter. Het is even afwachten hoe de zondagbezorging zich gaat ontwikkelen. Het is in ieder geval nu zo dat wanneer de zondagbezorging een succes wordt, deze begin 2015 beschikbaar komt voor alle webwinkels. De zondagbezorging van PostNL is trouwens ook op je smartphone (waaronder de nieuwste iPhone 6) te volgen.

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Is pakketbezorging op zondag een goede ontwikkeling?

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact